DNI OTWARTE W FIRMIE POLMARKUS

2013-02-27

5-6 marca br. firma Polmarkus sp. z o.o. organizuje X edycję Dni Otwartych: imprezy dla branży piekarniczo - cukiernicznej, będącej przeglądem najważniejszych trendów, nowości rynkowych na sezon 2013 oraz wykładów. Organizowane cyklicznie dwa razy w roku Dni Otwarte firmy Polmarkus są wydarzeniem jednoczącym branżę oraz prezentującą najnowsze trendy rynkowe dla piekarni, cukierni, czy lodziarni. W tej edycji wystawiać się będzie ponad 40 producentów polskich i zagranicznych, prezentujących m.in. nowości surowcowe, sprzętowe, nowe wzornictwo opakowań, ofertę dla gastronomii.

- Stawiamy na wiedzę oraz rozwój - mówi Alicja Brandys, dyrektor ds. marketingu i zaopatrzenia - dlatego ważnym punktem w programie naszych Dni Otwartych są seminaria i wykłady. Zaprosiliśmy Sabinę Klimek, która podzieli się wiedzą na temat zarządzania wiedzą i wiekiem w sektorze małych i średnich przedsiębiorstw oraz Jarosława Ropiejko z Akademii Mistrza, który zdradzi, jak eliminować koszty ukrytych strat oraz zaangażować pracowników w jakość. Naszych gości z pewnością zainteresuje wykład oraz pokaz „O praktycznym zastosowaniu marcepanu w cukiernictwie" prowadzony przez Sergio Sportelliego (Moll Marzipan, Niemcy) - uzupełnia A. Brandys.